Türkiye’de birçok şubesi bulunuyor! Şanlıurfa’da ilk şubesini açtı

Kuruyemiş denilince akla gelen markalardan biri olan DOĞKUR, 44. şubesini Şanlıurfa’da açarak bölgeye yeni bir lezzet noktası kazandırdı. Açılış etkinlikleri çerçevesinde, vatandaşların ilgisini çeken bir kampanya düzenlendi. 20 gün boyunca geçerli olan kampanyada, yüzde 20'ye varan indirimlerle 600'den fazla ürün seçeneği sunuyor.

Türkiye’de birçok şubesi bulunuyor! Şanlıurfa’da ilk şubesini açtı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA – Türkiye’nin kuruyemiş alanındaki yenilikçi ve öncü markası Doğuş Kuruyemiş (DOĞKUR), yeni yatırımlar yapmaya ve giderek büyümeye devam ediyor. 

Bu çerçevede, Doğuş Kuruyemiş 44. şubesini Şanlıurfa’nın Şenevler Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde, coşkulu bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle açarak sektördeki liderliğini bir kez daha gösterdi.

Açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, MHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Levent Kama ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan işletme sahibi Nabi Fırat, yaptığı araştırmalar doğrultusunda Doğuş Grubuna yönlendiğini belirterek, “Araştırmalarım kapsamında en doğru markanın ‘DOĞKUR’ olduğuna kanaat getirdim. Kalite, fiyat ve tazelik bizi Doğuş Grubuna yönlendirdi.” dedi.

Şubenin Türkiye genelinde 44. şube olduğunu belirten Fırat, 20 gün boyunca neredeyse tüm ürünlerde yüzde 10-20 oranında indirimlerin uygulandığını ifade etti. 

FIRAT: KALİTE, FİYAT VE TAZELİK BİZİ DOĞUŞ GRUBUNA YÖNLENDİRDİ

Nabi Fırat

Yıl boyunca sürecek indirimler ve 600’ü aşkın ürün çeşidiyle Şanlıurfalılara geniş bir ürün yelpazesi sunacaklarını ifade eden Fırat, “Aslen Şanlıurfalıyım ve ticaretle uğraşıyorum. Doğuş KuruyemişTürkiye genelinde bu işi kurumsal olarak toptan fiyatına perakende olarak yapmaktadır. Açılışını gerçekleştirdiğimiz şube, Türkiye genelinde 44.’üncü şubedir. Bu kurumsal markayı bizlerin aracılığıyla ve Doğuş Grubunun öncülüğünde Şanlıurfa’ya getirmiş bulunmaktayız. Türkiye genelinde 44’üncü ve Şanlıurfa’da ise ilk şubenin açılışını gerçekleştirdik. Bu konuyla ilgili sektörde birçok araştırma yaptım. Araştırmalarım kapsamında en doğru markanın ‘DOĞKUR’ olduğuna kanaat getirdim. Kalite, fiyat ve tazelik bizi Doğuş Grubuna yönlendirdi.” ifadelerini kullandı.

“ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ OLARAK GAYET GENİŞ BİR YELPAZEYE SAHİBİZ”

Satışların iyi gitmesiyle Şanlıurfa’da yeni şubeler açabileceklerini söyleyen Fırat, “20 gün boyunca neredeyse tüm ürünlerin tamamında yüzde 10-20 arasına indirimlerimiz söz konusudur. İndirimlerimizin bir kısmı açılışa özel, bir kısmı ise yıl boyunca devam edecektir. Ürün çeşitliliği olarak gayet geniş bir yelpazeye sahibiz. 600 kalemde ürün çeşitlerimiz bulunmaktadır. Şanlıurfa ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizden beklentilerimiz; Bir kere de olsa bizi denemiş olmaları. Eminim bu kaliteyi bu fiyata başka yerlerde rakip firmalarda bulamayacaklardır. İşlerimizin iyi gitmesi durumunda Şanlıurfa’da yatırımlarımız devam edebilir. Bu attığımız ilk adım oldu, İlerisi için farklı noktalarda ve güzergâhlarda yeni şubeler açılabilir. Tüm Şanlıurfalı müşterilerimizi şubemize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’de birçok şubesi bulunuyor! Şanlıurfa’da ilk şubesini açtı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.